Mini cursus edelsmeden (nr. 4)

Voor iedereen die iets meer wil weten over ons mooie vak is de mini-cursus een goede optie. Tijdens deze dag wordt er wat meer informatie gegeven over de techniek en werkwijze van de edelsmid.  In principe worden er 2 sieraden gemaakt maar het is ook mogelijk om één meer gecompliceerd sieraad (bijv. een armband) te maken.

We beginnen uiteraard met koffie of thee met iets lekkers erbij. Daarna bespreken we wat we die dag gaan doen. Aan de hand van voorbeelden kunnen we wat inspiratie opdoen en een ontwerp maken. Dit kan natuurlijk ook een eigen idee zijn.

Gedurende deze dag komen er veel technieken aan bod zoals zagen, vijlen, slijpen, solderen, polijsten en afwerken. De deelnemers mogen deze werkzaamheden zo veel mogelijk zelf uitvoeren. Uiteraard bieden wij hulp, deskundige begeleiding en uitleg.

Rond 12.30 zorgen we voor een lekkere lunch.

De middag besteden we aan het afwerken van de sieraden. Deze worden na afloop van de workshop verpakt in een mooi doosje en mogen met de trotse eigena(a)r(es) mee naar huis!

De Mini-cursus kan alleen geboekt worden in Munstergeleen. Ben je geïnteresseerd in een langere cursus? Onze collega Marle verzorgt in Munstergeleen cursussen van 10 lessen. Voor informatie hierover: www.marlesgoudsmid.nl

Tijdsduur: van 09.30 – 16.00
Prijs: € 139,50
Prijs steentje: € 15,00 p.st.

Uitsluitend in Munstergeleen
Bekijk beschikbare data
Bestel een Kadobon voor deze workshop