Algemene Voorwaarden

RESERVEREN:

U kunt zich individueel of met een groep aanmelden voor een van onze workshops. Plaatsen kunnen uitsluitend via het reserveringsformulier op onze website gereserveerd worden. Wij sturen u een bevestiging van uw reservering toe, deze is dan definitief en bindend.

ANNULEREN:

U kunt de reservering kosteloos annuleren tot 2 weken voor de datum van de workshop. Bij annulering binnen 2 weken voor de workshop berekenen we een bedrag van € 20.- p.p. ongeacht de reden van annuleren. Als deelnemers annuleren op de dag van de workshop of niet verschijnen berekenen we € 45.- p.p. Als de reservering gemaakt is met een cadeaubon vervalt de cadeaubon als u op de dag van reservering zonder afmelding weg blijft.

BETALING:

Betaling kan vooraf geschieden door het bedrag over het maken op ons rekeningnr. NL35RABO0322427037 t.n.v. R. Rijgersberg te Reeuwijk. U kunt ook direct na afloop van de workshop contant of per pin afrekenen.

CADEAUBONNEN:

Alleen geldige cadeaubonnen worden door ons geaccepteerd. Is uw cadeaubon verlopen? Mail ons dan eerst voor overleg.

TOEGANG TOT HET ATELIER:

Alleen deelnemers hebben toegang tot ons atelier, tenzij vooraf anders is afgesproken. Minimum leeftijd voor deelname is 12 jaar, jongere kinderen in overleg.

VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN:

Deelname aan onze workshops geschiedt geheel op eigen risico. Wij nemen maatregelen om het geheel zo veilig mogelijk te laten verlopen. Wij verwachten dat de deelnemers de aangegeven veiligheidsvoorschriften in acht nemen. Er wordt gewerkt met machines en (soms scherp) gereedschap. Het is aan te raden geen loszittende kleding of shawls te dragen. Werkschorten zijn bij ons aanwezig. Deelnemers met lang haar raden wij aan dit vast te zetten met een speldje of elastiekje. Wij zijn niet aansprakelijk voor ongelukken en verlies of beschadiging van geld of goederen.

BEELDMATERIAAL:

Wij maken tijdens sommige workshops foto’s of video opnamen voor commerciele doeleinden. Wij kunnen deze op social media publiceren, hieraan kunnen geen rechten ontleend worden.

Wij behouden ons het recht voor om een workshop te annuleren wegens onvoorziene omstandigheden.

Als u zich inschrijft voor een workshop gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.