Workshops

Image

Basisworkshop Zilveren ring (nr. 1)

Tijdens deze workshop maak je zelf een zilveren ring. Door de ring te bewerken of er een mooie tekst in te graveren krijg je een heel persoonlijk sieraad. Je mag alle bewerkingen zelf uitvoeren, wij zijn er om je te begeleiden!

Meer informatie

Workshop Zilveren Sieraad (nr. 2)

Tijdens deze workshop maak je zelf je eigen unieke zilveren sieraad. Dit kan een mooie fantasiering zijn, een hanger, broche of oorbellen. Je mag ter plekke bepalen voor welke sieraad je kiest. Geen inspiratie? Er zijn veel voorbeelden aanwezig!

Meer informatie
Image
Image

Workshop Zilveren Stapelringen (nr. 3)

Tijdens deze workshop maak je 3 zilveren aanschuifringen. Een uniek setje om solo te dragen of te combineren. Onder onze begeleiding mag je het allemaal zelf doen!

Meer informatie

Workshop Relatieringen maken (nr. 5)

Ga je trouwen, samenwonen of wil je gewoon samen een mooie set ringen maken? Tijdens een privé workshop geven we je de kans om je droomringen te maken! Er zijn veel mogelijkheden in zilver of goud. Ook kun je "oud"goud hiervoor gebruiken, dat geeft je ringen nog een extra emotionele waarde!

Meer informatie
Image
Image

Workshop werken met eigen goud (nr. 7)

Ben je in het bezit van één of meer gouden sieraden die je niet meer draagt? Vaak zijn sieraden verbonden met mooie herinneringen. Het is mogelijk om deze sieraden te verwerken in een nieuw zelf gemaakt sieraad, bijv. een ring of hanger.

Helaas is het momenteel niet mogelijk om deze workshop te reserveren.

Meer informatie