Workshop Relatieringen maken (nr. 5)

Samen ringen maken, uniek, persoonlijk en bijzonder!

Je eigen trouwringen ontwerpen.....dat is al heel leuk. Maar wil je je droomringen ook graag zelf maken? Dat kan bij ons onder deskundige begeleiding! In onze gezellige ateliers ontvangen we paren die zelf hun ringen komen ontwerpen en vervaardigen.

Onder professionele begeleiding kunnen jullie zelf je eigen unieke ringen maken. De ringen worden op ambachtelijke wijze vervaardigd, kwaliteit en draagcomfort hebben de hoogste prioriteit. Wij delen onze vakkennis en ervaring voor het mooiste resultaat!

Je kunt ringen maken in zilver, rood-, geel-, of wit goud of een combinatie van deze materialen. Heb je zelf nog "oud" goud? Dat kunnen we vaak gebruiken. Soms zit daar ook nog een mooie herinnering aan, wat jullie ringen heel persoonlijk maakt. Het is ook mogelijk om steentjes ( of diamant) in de ringen te laten zetten. Vingerafdrukken, een hartslag, handtekening of streepjescode in de ringen? Dat is mogelijk!

De workshop start met het doornemen van het ontwerp, als dat nog niet in een voorbespreking gebeurd is.  Uiteraard geven we hierbij hulp en advies. Als duidelijk is hoe de ringen gaan worden, gaan we aan de slag. We starten met een strip van het gewenste materiaal. Je mag zagen, vijlen, slijpen, buigen, solderen, etc.

Met onze hulp mag je deze werkzaamheden zelf uitvoeren. Als de ruwe versie van de ringen klaar is, gaan we verder met afwerken, polijsten en matteren. Stap voor stap komen jullie droomringen in beeld. Als laatste worden eventuele steentjes gezet en de ringen gegraveerd. Dit mag je eventueel ook zelf in je eigen handschrift doen. Eén ding is zeker; jullie ringen worden uniek en gemaakt naar jullie wensen!

Als de ringen klaar zijn sluiten we af en verpakken we de ringen voor jullie in een mooi doosje. Dan gaan jullie naar huis met je eigen unieke set ringen, die nog meer betekenis hebben omdat ze met liefde en passie gemaakt zijn in jullie eigen stijl! Het feit dat niemand anders exact dezelfde ringen heeft, maakt alles nog eens extra bijzonder.

Tijdens deze workshop zijn jullie samen in ons atelier te gast. Jullie krijgen hierdoor alle aandacht en vakkundige en persoonlijke begeleiding. Voorkennis, creativiteit of ervaring is niet nodig, die hebben wij meer dan genoeg!

Tijdsduur: ongeveer 4 uur

Prijzen:

- Zilveren ringen: € 325,- per set, incl. 1 zirkonia
- Ringen van eigen goud: € 469,- per set
- Gouden ringen: v.a. € 850,- per set

Diamantje : v.a. € 55,- per stuk (0.02 crt.)

Bekijk beschikbare data
Bestel een Kadobon voor deze workshop

Als je ringen wilt maken in (een combinatie van) goud nodigen we je graag uit voor een vrijblijvende voorbespreking. We maken dan samen een ontwerp en je krijgt ook een prijsopgave. Mocht je te ver weg wonen om hiervoor naar ons toe te komen dan doen we dit eventueel per mail en/of telefoon.

Staat de gewenste datum niet in de agenda? Bel of mail ons even, dan bekijken we of er een mogelijkheid is om een extra datum in te plannen.