Workshop Relatieringen maken (nr. 5)

Samen ringen maken, uniek, persoonlijk en bijzonder!

De ring is al eeuwenlang het symbool van de liefde en verbinding. Wil je op heel persoonlijke wijze vorm geven aan je relatie, kom dan samen in één dag je eigen unieke partner- of trouwringen maken tijdens een workshop in ons atelier!

Onder professionele begeleiding kunnen jullie zelf je eigen unieke ringen ontwerpen en maken. De ringen worden op ambachtelijke wijze vervaardigd, kwaliteit en draagcomfort hebben de hoogste prioriteit.

Je kunt ringen maken in zilver, rood-, geel-, of wit goud of een combinatie van deze materialen. Het is ook mogelijk de ringen ( of diamant) in de ringen gezet worden. Het inlaseren van vingerafdrukken aan binnen- of buitenzijde kunnen we ook verzorgen.

De workshop start om 09.30 uur met het doornemen van het ontwerp, als dat nog niet in een voorbespreking gebeurd is.  Uiteraard geven we hierbij hulp en advies. Als duidelijk is hoe de ringen gaan worden, gaan we aan de slag. Je mag zagen, vijlen, slijpen, buigen, solderen, etc.

Rond 12.30 pauzeren we voor een lekkere lunch, bij mooi weer doen we dat op het terras aan het water.

Daarna gaan we verder met afwerken, vijlen, slijpen, polijsten en matteren. Stap voor stap komen jullie droomringen in beeld. Als laatste worden eventuele steentjes gezet en de ringen gegraveerd. Dit mag je eventueel ook zelf in je eigen handschrift doen!

Rond 16.00 uur sluiten we af en verpakken we de ringen voor jullie in een mooi doosje. Dan gaan jullie naar huis met je eigen unieke set ringen die nog meer betekenis hebben omdat ze met liefde en passie gemaakt zijn in jullie eigen stijl! Het feit dat niemand anders exact dezelfde ringen heeft, maakt alles nog eens extra bijzonder.

Tijdens deze workshop werken we met kleine groepjes van maximaal 6 deelnemers. Jullie krijgen hierdoor vakkundige en persoonlijke begeleiding. Voorkennis, creativiteit of ervaring is niet nodig, die hebben wij meer dan genoeg!

Wil je liever het atelier en onze aandacht voor je zelf?  Reserveer dan een privé dag!

Tijdsduur: van 09.30 – ongeveer 16.00

Prijzen:

- Zilveren ringen: € 295.- per set, incl. 1 zirkonia
- Ringen van eigen goud: € 425,- per set
- Gouden ringen: v.a. € 675,- per set

Diamantje : v.a. € 40,- per stuk

Toeslag privé dag: € 200,-

Bekijk beschikbare data
Bestel een Kadobon voor deze workshop

Als je ringen wilt maken in goud of palladium nodigen we je graag uit voor een vrijblijvende voorbespreking. We maken dan samen een ontwerp en je krijgt ook een prijsopgave. Mocht je te ver weg wonen om hiervoor naar ons toe te komen dan doen we dit eventueel per mail en/of telefoon.