Basisworkshop zilveren ring (nr. 1)

Tijdens deze workshop maak je zelf een zilveren ring of een tekstring. We gaan bij deze workshop uit van een basismodel. Omdat je zelf de bewerking en de breedte kunt kiezen krijg je een hele persoonlijke ring. Deze workshop is ook heel geschikt voor het maken van vriendschapsringen.

We starten met een strip zilver en gaan deze op maat afzagen. Je gaat vijlen, slijpen en rond zetten. Daarna wordt de ring gesoldeerd. Hierna wordt de bewerking aangebracht. Er is keuze tussen hoogglans gepolijst, geschuurd, geborsteld of hamerslag. Je kunt deze bewerkingen ook combineren. Of kies ervoor een letter of tekst in de ring te graveren met slagletters. Tenslotte ga je de ring afwerken. Je mag alle handelingen zelf uitvoeren, uiteraard zijn wij er voor uitleg en begeleiding.

Liever een gouden ring? Wij werken standaard met zilver, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor goud. Je kunt een basisring in 2 of 3 mm breed ook in geel goud maken. Geef dan bij de reservering aan dat je graag een gouden ring wilt maken.

Tijdsduur: 2 uur
Prijs: € 67,50 p.p. voor een ring tot 8 mm breed

Gouden ring:
Prijs: € 269,- in 2 mm breed
Prijs: € 319,- in 3 mm breed
Bij reservering de gewenste breedte opgeven.

Prijzen zijn incl. BTW en materiaal

Voor deze workshop zijn er in Reeuwijk enkele data beschikbaar in juni, juli of augustus. Voor groepjes van 4-6 personen kunnen we op aanvraag een extra datum inplannen.

Bekijk beschikbare data